Even voorstellen


Welkom op mijn website. Hier kunt u informatie vinden over mijn dienstverlening.

In 2000 ben ik als zelfstandige begonnen. Na het afronden van mijn opleiding SPD ben ik de belastingadviseursopleiding van het college van belastingadviseurs (nu RB) gaan volgen welke ik in 2004 heb afgerond. Om mij als zelfstandig RB-belastingadviseur te kunnen manifesteren moet ik jaarlijks voldoende tijd aan fiscale bij- en nascholing besteden. Hiermee wordt de kwaliteit van de beroepsuitoefening gewaarborgd. Om dit te toetsen heeft het RB het reglement Permanente Educatie opgesteld waaraan ik moet voldoen. Door het middel van het volgen van cursussen en het deelnemen aan vaktechnisch overleg worden Pemanente Educatie-punten behaald. 

Door het behalen van de PE-punten blijf ik up-to-date en kan ik mijn clienten goed adviseren.

Of u nu starter bent, of ZZP-er, particulier of DGA, u bent bij mij aan het juiste adres voor al uw vraagstukken. Wilt u brainstormen over de toekomst, ik zal u op weg helpen en waar nodig werk uit handen nemen zodat u zich kunt focussen op uw eigen werkzaamheden en expertise.
 
Mijn visie is dat mijn dienstverlening bestaat uit mensenwerk, daarom neem ik graag de tijd voor u. Om een goed advies te kunnen geven, zal ik eerst moeten inventariseren hoe uw persoonlijke en bedrijfssituatie er uit ziet, waarna we samen gaan zoeken naar een passende en fiscaal optimale oplossing of situatie.
 
Mijn bedrijfsfilosofie is no-nonsense, flexibel, integer, professioneel en betrokken. waarbij korte en heldere communicatie voorop staat. Integriteit en persoonlijke betrokkenheid is een vereiste om klanten adequaat te kunnen adviseren, waarbij objectiviteit en onafhankelijkheid te allen tijden gegarandeerd worden.

Neemt u vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor u kan betekenen.  

 

Contact opnemen kan via

mail : renske@vanvugtcb.nl

telefonisch/whatsapp : +31628844135

lid van :